Connect with us

Comunitat

Tres detinguts per una presumpta estafa immobiliària amb cases modulars a Mallorca

Tres detinguts per una presumpta estafa immobiliària amb cases modulars a Mallorca

Hi ha una desena de persones perjudicades i el muntant econòmic podria ascendir a un milió d’euros

Tres persones han estat detingudes a Palma per estafar prop d’un milió d’euros amb ofertes de construcció de cases modulars a Mallorca, segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dijous.

Els tres detinguts han estat acusats pels suposats delictes d’estafa agreujada, falsificació de documents, alçament de béns i grup criminal. Una quarta persona està sent investigada per sospitosa.

Segons la recerca, un dels detinguts i la seva esposa,- parella considerada cap de la trama -, tenien muntades diverses empreses a les quals donaven una aparença de solvència econòmica amb la finalitat d’atreure clients als quals sol·licitaven quantitats notables de doblers com a bestreta abans de començar l’obra.

La Guàrdia Civil ha esbrinat que els detinguts realitzaven els primers tràmits administratius per a iniciar les obres i petits treballs com el moviment de terres o excavacions amb el propòsit de donar credibilitat a la dues empreses constructores que empraven, i que no van arribar a construir cap habitatge.

També la recerca ha revelat que falsificaven la documentació precisa per a construir cases modulars, empraven a personal no qualificat i disposaven d’unes oficines d’atenció al públic.

Els investigadors a càrrec del cas sospiten que l’estafa ascendeix aproximadament a 1.000.000 euros entre la desena de persones perjudicades que han formulat denúncia davant la Guàrdia Civil, que no descarta que el nombre d’afectats pugui arribar a ser major.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència