Connect with us

Actualitat

Obert el carril bici que enllaça Felanitx amb Cala Ferrera

Obert el carril bici que enllaça Felanitx amb Cala Ferrera

El recorregut inaugurat té una llargària de poc més de tres kilòmetres

El carril bici que uneix Felanitx amb Cala Ferrera ja està obert. Les obres, que han tingut un cost de 424.000 euros, s’han executat en tres mesos i han consistit a crear dos trams de carril bici a més de l’adequació dels vials existents. Un que uneix Cala Ferrera amb el camí de Cala Sa Nau i un altre tram que uneix Cala Ferrera amb Cala d’Or. El recorregut té una llargària de poc més de tres kilòmetres i s’ha adequat també la rodona d’entrada a Cala Ferrera.

L’equip de Govern de la passada legislatura (BLOC, PSOE,PI) es va comprometre amb els hotelers de Cala Ferrera a millorar l’aspecte que presentava l’entrada a aquesta zona turística. Avui s’ha fet realitat el compromís polític i l’actual equip de govern municipal ha visitat l’acabament d’obra. Des de l’Ajuntament han informat que es varen fer contactes amb l’Ajuntament de Santanyí i es va decidir fer aquests trams de carrils bici per embellir la zona.

Obert el carril bici que enllaça Felanitx amb Cala Ferrera

L’equip de Govern de la passada legislatura (BLOC, PSOE,PI) es va comprometre amb els hotelers de Cala Ferrera a millorar l’aspecte que presentava l’entrada a aquesta zona turística. Avui s’ha fet realitat el compromís polític.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha explicat que “amb aquesta obra la gent podrà circular amb seguretat i no hi haurà problemes de trànsit, a l’estiu principalment els veïns i visitants anaven a peu per la carretera tant a la platja com a les diferents urbanitzacions de Cala Ferrera amb el consegüent perill que suposava la poca senyalització existent”.

 “Esperam que Santanyí s’afegeixi a la xarxa del carril bici”, ha demanat el gerent de l’Associació hotelera de Cala d’Or, Manel Colau

Una vegada finalitzada l’obra afegeix Monserrat “es pot veure com ha estat una actuació sense impacte ambiental, amb maresos i arbres sembrats adequats amb l’entorn. Es dóna així un canvi d’imatge a l’arribada a Cala Ferrera amb més seguretat”.

El gerent de l’associació hotelera de Cala d’Or, Manel Colau ha manifestat que “era una reivindicació històrica del sector, la zona necessitava aquest tipus de via per arribar a cala Sa Nau i Cala d’Or. És ja una realitat i esperam que Santanyí s’afegeixi a la xarxa de carril bici.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència