Connect with us

Comunitat

Antoni Pastor no descarta que la decisió de Font sigui només una “passa enrere temporal”

Antoni Pastor no descarta que la decisió de Font sigui només una "passa enrere temporal"

El polític manacorí, allunyat ara mateix de la primera línia, ha valorat la situació creada a dins d’El Pi en “Els Dematins d’IB3

La bicefàlia política que en el seu dia van formar Jaume Font, Antoni Pastor i Josep Melià al capdavant d’El Pi es va rompre mesos abans de les últimes eleccions municipals i autonòmiques de 2019. Noves desobediències internes van provocar que el polític de Manacor decidís fer un pas enrere i abandonés la primera línia política. Després de la renúncia a la presidència del partit anunciada per Font aquest passat dimarts, Pastor ha analitzat la nova situació creada en el si de la formació regionalista aquest mateix matí en el programa “Els Dematins d’IB3“, que presenta Neus Albis.

Pastor ha recordat que El Pi era un partit obert, on cabia des del nacionalisme fins al regionalisme, i ha qualificat de “greu error” voler imposar una de les tendències que pel que sembla qüestionaven des de feia temps el lideratge de Font al capdavant del partit. Pastor creu que “és difícil donar-li sentit a El Pi sense la figura de Jaume Font”, al mateix temps que reconeixia que ahir mateix va tenir l’oportunitat de conversar amb ell i “el vaig notar decebut i tocat, però és un animal polític”. Precisament, per aquest motiu no descarta que la decisió de Jaume Font pugui tractar-se d’un pas enrere temporal i decidesqui presentar la seva candidatura en el futur Congrés que el partit haurà de convocar en els pròxims mesos.

“Font i Josep Melià no es xerren des de fa mesos. Un dels dos havia de partir, i el president no tenia el suport de la direcció”, segons el periodista, Mateu Ferrer

En el mateix programa, també s’han pogut escoltar altres valoracions per part d’alguns convidats al programa d’avui. El periodista Mateu Ferrer, de Diario de Mallorca, ha explicat que la decisió de Font ha tingut un rerefons “d’efecte sorpresa”. Segons Ferrer, “potser ho sabia Antoni Amengual, que és el preferit de Font per succeir-lo. Però Font i Josep Melià no es xerren des de fa mesos. Un dels dos havia de partir, i Jaume Font no tenia el suport de la direcció”, ha comentat Ferrer.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència