Connect with us

Actualitat

Xiulada de protesta a Porto Cristo contra la Conselleria d’Educació

Xiulada de protesta a Porto Cristo contra la Conselleria d'Educació

La Comunitat Educativa del CEIP Ses Comes ha protagonitzat una convocatòria sota el lema: No volem començar un altre curs amb obres !

Xiulada de protesta aquest dimecres a la plaça de Ses Comes de Porto Cristo dirigida a la Conselleria d’Educació. No volem començar un altre curs amb obres!. Aquest era el clam unànime per part dels pares i mares dels alumnes del CEIP de Ses Comes que veuen com passen les setmanes i les obres de remodelació romanen aturades sense que avancin ni en un sentit ni en l’altre. Entre moltes altres reivindicacions, que tenen que veure amb les deplorables condicions del centre, demanen a la Conselleria d’Educació i a l’IBISEC que s’inclogui al Plec de condicions per a la licitació de les obres que aquestes estiguin acabades dia 1 de setembre d’enguany, bé sigui augmentant la jornada laboral o de la manera que es consideri més adient.

Lamenten el fet que s’hagin normalitzat situacions que no són normals. Molt de renou i pols en horari lectiu, clots grossos i perillosos enmig del pati, aules prefabricades que acumulen més de 10 anys i que tenen nombroses goteres cada vegada que plou, ni disposen d’aula de música, ni espais per a fer desdoblaments de grups, les aules també són utilitzades com a menjador escolar, les sessions d’Educació Física forçosament s’han de fer fora del centre, etc.

Xiulada de protesta a Porto Cristo contra la Conselleria d'Educació

Moltes pancartes lluïen a la convocatòria exigint respostes immediates a les seves reivindicacions i denunciant les deplorables condicions del centre.

La convocatòria de protesta ha servit, entre altres reivindicacions, per reclamar unes condicions dignes per als escolars del centre. Moltes pancartes lluïen a la convocatòria exigint respostes immediates a les seves reivindicacions i denunciant les deplorables condicions del centre.

Fotos: Aina Maria Capó.

Moltes pancartes lluïen a la convocatòria exigint respostes immediates a les seves reivindicacions i denunciant les deplorables condicions del centre

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència