Connect with us

Actualitat

Felanitx imposa una sanció de 12.000 euros a l’empresa adjudicatària de l’enllumenat públic

Felanitx imposa una sanció de 12.000 euros a l'empresa adjudicatària de l'enllumenat públic

Nombrosos carrers del municipi han sofert talls en el servei que es perllonguen durant dies, generant les corresponents protestes dels veïnats afectats

L’Ajuntament de Felanitx ha decidit iniciar un expedient sancionador contra l’empresa adjudicatària de l’enllumenat públic al municipi. La quantia de la sanció prevista inicialment és de 12.000 euros. El consistori ha informat aquestes últimes hores que s’han vist obligats a prendre mesures per les reiterades panes de llum a diferents carrers del terme municipal. “Aquestes deficiències no s’han solucionat en un termini de 24 hores, tal com marca el contracte, perjudicant els ciutadans”, afegeix el comunicat de premsa. Aquesta és la primera vegada que se sanciona l’empresa des que inicià el seu contracte l’any 2017, ressalta l’Ajuntament.

El passat mes de desembre, veïnats del municipi varen interposar diverses denúncies a la policia local indicant falta d’enllumenat als carrers Pescadors, Romaní, Ciutat de la Seta, Dofí, Tintorera i Serrà a Portocolom a més d’avaries al Vapor de Santueri. A Felanitx l’enllumenat no ha funcionat al Passeig República Argentira, C/Convent, Joan Capó, Mossèn Bartomeu Barceló i Sant Agustí.

Aquesta és la primera vegada que se sanciona l’empresa des que inicià el seu contracte l’any 2017

El regidor de Medi Ambient, Miquel Lluís Mestre ha manifestat al respecte que “després de les panes ocorregudes durant els darrers dos mesos ens veim obligats a aplicar les penalitzacions que recull el contracte. En aquest cas els informes del tècnic que fa el control a l’empresa ha determinat que la multa pot superar els 12.000 euros i així ho hem tramitat. Ferrovial Servicios, que té la concessió fins a l’any 2031 no ha tramitat a més els informes de pla de manteniment preventiu, no ha presentat les actuacions i avaries referents al servei i tampoc ha remès cap document de les tasques setmanals d’inspecció nocturna. L’empresa pot presentar al·legacions una vegada l’òrgan competent els hi comuniqui la penalització, per aquest motiu la multa pot ser de menor quantia.

Ferrovial Servicios, té la concessió del servei fins a l’any 2031

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència