Connect with us

Actualitat

Investiguen a un home per conducció temerària en una carretera pròxima a Llucmajor

Investiguen a un home per conducció temerària en una carretera pròxima a Llucmajor

La recerca policial es va iniciar arran d’un vídeo que es va viralitzar en les xarxes socials

La Guàrdia Civil a través del Grup de Recerca de Trànsit, ha investigat a un conductor de nacionalitat espanyola de 63 anys resident a Mallorca, per un suposat delicte contra la seguretat viària, en conduir de manera temerària una furgoneta de la seva propietat.

Aquesta conducció irregular va poder descobrir-se gràcies a la col·laboració d’un ciutadà que circulava en un altre vehicle darrere de l’infractor per la carretera DT.-6020, pròxim a la localitat de Llucmajor i que va facilitar les imatges gravades.

En les imatges es pot observar com el conductor del vehicle denunciat circulava fent ziga-zaga d’un costat a un altre de la via, durant diversos quilòmetres, envaint el voral i el carril per a la circulació del sentit contrari, ocasionant situacions de risc a altres conductors que transitaven de front, podent-se veure en l’enregistrament com en aquests moments la circulació en aquesta via era intensa.

L’anàlisi d’aquestes imatges van permetre la identificació i localització de l’automòbil i localitzar el conductor infractor, qui va prestar declaració en qualitat d’investigat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència