Connect with us

Vist a les xarxes

Sancionen a Banca March amb una multa de 525.000 euros per “infracció greu”

Sancionen a Banca March amb una multa de 525.000 euros per "infracció greu"

L’entitat financera no feia entrega a tots els clients d’informació precontractual necessària

El Banc d’Espanya ha imposat una multa de 525.000 euros a Banca March per una infracció greu al no lliurar a tots els clients informació precontractual necessària, com a dades sobre les despeses de formalització assumits.

El supervisor informa en el seu web de la sanció i explica que inclou una rebaixa del 40%, ja que Banca March ha acceptat la multa, que és ferma en via administrativa.

El Banc d’Espanya explica que es van detectar incompliments de la normativa aplicable per part de Banca March després de comprovar que no es lliurava en tots els casos al client la informació precontractual necessària, no incloent-se informació sobre les despeses de formalització assumits.

A més, es va constatar un deficient càlcul de la TAE continguda en la informació precontractual i en la documentació contractual, per no incloure en el càlcul totes les despeses i costos que han de tenir-se en compte. Es va estimar igualment insuficient la informació donada al client sobre el cost dels productes vinculats, afegeix el comunicat de l’entitat encarregada de supervisar i fiscalitzar als bancs.

Són tendència