Connect with us

Actualitat

El PP de Felanitx exigeix ​​el cessament de la regidora d’Hisenda per “un tracte de favor” al seu marit

El PP de Felanitx exigeix ​​el cessament de la regidora d'Hisenda per "un tracte de favor" al seu marit

Isabel Montero hauria encomanat tasques municipals a la seva empresa, segons Catalina Soler

El Partit Popular de Felanitx exigeix ​​el cessament o la dimissió immediata de la regidora d’Hisenda (BLOC), Isabel Montero, “per afavorir econòmicament al seu marit amb doblers públics, en donar-li feines de pintura al municipi”.

En el ple d’aquest dilluns, la portaveu de Grup Municipal Popular, Catalina Soler, va demanar al batle, Jaume Montserrat, que la cessi “per un tracte de favor incompatible amb el càrrec”.

En el ple d’aquest dilluns, la portaveu de Grup Municipal Popular, Catalina Soler, va demanar al batle, Jaume Montserrat, que la cessi “per un tracte de favor incompatible amb el càrrec. Fins i tot, l’equip de govern reconeix que ha estat una errada; el cessament o la dimissió ha de ser immediat”, segons la portaveu del PP.

“El batle (El Pi – Proposta per les Illes) l’ ha de cessar del càrrec avui mateix perquè un escàndol d’aquestes dimensions no pot acabar sense assumir responsabilitats polítiques” argumenta Catalina Soler que explica, també, que “Montserrat va aprovar el cost de les factures d’ aquests serveis en contra d’Intervenció i si Montero no dimiteix o no és cessada, el màxim responsable serà el batle”.

La portaveu de Grup Popular Municipal, Catalina Soler, recalca que “aquesta torna a ser una nova mostra de la incompetència d’un Pacte que només es preocupa dels seus; menyspreant a la resta d’empreses i particulars de Felanitx” i “aquesta vegada, ja han creuat una línia vermella que mai no haurien d’haver sobrepassat”, afegeix la nota de premsa del PP.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència