El Carnaval de Manacor serà temàtic i tindrà per títol "Món de fantasia"
Connect with us

Oci i Cultura

El Carnaval de Manacor serà temàtic i tindrà per títol “Món de fantasia”

El Carnaval de Manacor serà temàtic i tindrà per títol "Món de fantasia"

Els participants hauran d’inspirar-se en les indumentàries de molts personatges dels còmics

Manacor ha donat a conèixer aquest dimarts el programa del carnaval d’enguany. Aquesta edició serà temàtica i tindrà per títol “Món de fantasia”.

Les activitats, que es duran a terme a Porto Cristo, SIllot, Son Macià i la ciutat de Manacor, començaran dijous dia 20 amb la “rueta” de dijous Llarder. Amb la Batucada Manafoc a la plaça del Rector Rubí i el concert del grup musical juvenil “The Cassettes” a la plaça del Palau, entre d’altres. Per altra banda, finalitzaran dia 25 de febrer amb l'”Enterro de sa sardina”, que acabarà amb l’acte de llevar la primera cama a la “Jaia Corema“. El programa comprèn activitats de tota casta, des d’espectacles per a nines i nins a disfresses, fins a concerts i foguerons.

El Carnaval de Manacor serà temàtic i tindrà per títol "Món de fantasia"Les següents cames de la “Jaia Corema” s’aniran traient després de les processons que es duran a terme des de la plaça del Convent fins als llocs indicats segons el dia:
Segona cama – 29 de febrer – plaça del Palau
Tercera cama – 7 de març – plaça de sa Bassa
Quarta cama – 14 de març – carrer des Mercadal
Cinquena cama –  21 de març – plaça Weyler
Sisena cama – 28 de març – plaça de la Rectoria

El programa comprèn activitats de tota casta, des d’espectacles per a nines i nins a disfresses, fins a concerts i foguerons

A l’acte hi han estat presents el regidor de Festes, Artur Aguiló, el regidor d’Activitats, Carles Grimalt, el regidor de Costa, Sebastià Nadal i Pilar Binimelis, coordinadora de Festes.

Aguiló ha volgut destacar que “el programa inclou activitats per a tothom i a més recupera el model temàtic, fent que el carnaval de Manacor tengui un to especial”. A més, ha finalitzat agraint la implicació dels altres departaments, “en especial a Activitats, Brigada, zona costanera i Medi Ambient, entre altres actors”.

Enguany la festa del dissabte vint-i-dos s’allargarà dues hores.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència