Connect with us

Vist a les xarxes

Apareixen restes d’un vehicle accidentat al ‘passeig del colesterol’ de Manacor

Apareixen restes d'un vehicle accidentat al 'passeig del colesterol' de Manacor

Algunes fonts apunten la possibilitat que pertanyin a un cotxe que va sofrir un accident la matinada de dissabte a diumenge després d’impactar amb una palmera de la zona

Les xarxes socials s’omplen diàriament d’imatges publicades per usuaris denunciant l’abandó de tota mena d’objectes als carrers de Manacor. Desgraciadament és una constant i malgrat els anuncis de l’Ajuntament de Manacor per intentar combatre aquesta mala costum ciutadana, no s’albiren canvis d’hàbit en aquest sentit a curt termini.

L’últim episodi, fan referència a les restes d’un vehicle accidentat que han estat abandonats literalment en ple passeig del colesterol. La sorpresa d’alguns veïnats no s’han fet esperar i les imatges tampoc. La sorprenent ‘troballa’ pot veure’s a l’altura del col·legi La Salle. Alguns usuaris, que han comentat les imatges en les xarxes socials, han comentat que les peces de la carrosseria i el motor abandonades al costat d’un arbre pertanyen a un vehicle que la passada matinada del dissabte al diumenge hauria sofert un accident en aquest indret després d’impactar contra una de les palmeres (tan de moda en aquests últims dies) situades al llarg del passeig.

Ara caldrà esperar quan de dies hauran de passar perquè les peces, algunes d’elles d’una grandària considerable, siguin retirades finalment de la via pública.

Fotos: Antoni Riera Rosselló.

 

Són tendència