Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Felanitx bonificarà fins a un 95% als afectats del temporal Glòria

Portocolom intenta recuperar la normalitat després d'un temporal "com mai s'havia vist"

Dels 3 blocs de pisos afectats al nucli de Portocolom hi ha diverses famílies que ho han perdut tot

Aquest dijous horabaixa, va tenir lloc la reunió informativa convocada per l’Ajuntament de Felanitx amb els damnificats del temporal que va sacsejar Portocolom a finals del passat mes de gener i que en alguns casos els va deixar pràcticament sense habitatge o allotjament turístic.

En aquesta trobada a la qual hi van assistir la regidora d’urbanisme, Gracia González; la de turisme, Melanie Mesquida; d’Afers Socials, Isabel Montero i regidor de Cultura, Xisco Duarte es va informar als més de 50 assistents de quines són les vies que han de seguir per sol·licitar les ajudes a l’Estat. El consistori ha facilitat tota la documentació i informació a la qual poden optar depenent de les destrosses ocasionades per Glòria.

Així mateix l’Ajuntament ha informat que el consistori no pot donar cap tipus d’ajuda però sí que bonificarà als afectats amb una reducció de l’impost de construcció arribant al màxim permès que marca la llei que és d’un 95%.

Els membres de l’equip de govern municipal han aconsellat que tots facin la sol·licitud d’ajuda i que el govern de l’Estat pugui comprovar que Portocolom ha estat un dels llocs més afectats pel temporal si ens referim a particulars.

Dels 3 blocs de pisos afectats hi ha diverses famílies que tenien l’habitatge com a primera residència i ho han perdut tot. Per ells, l’Ajuntament fa feina per cercar una solució com més aviat millor.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència