Connect with us

agenda

El monòleg ‘Magallanes.0’, del dramaturg mallorquí Jeroni Obrador, es podrà veure a Santanyí, Vilafranca, Sant Llorenç i Llucmajor

Una visió contemporània i pedagògica que defensa la diversitat cultural

L’obra és un acostament contemporani, vivencial i humanista, que revisa els valors socials des del primer fet globalitzador. Descobreix així el divers i el natural enfront del jeràrquic de l’ésser humà. És una part de la història de la humanitat sota un important matís astronòmic, que ens permet descobrir el propi de cada lloc tant a nivell cultural com geogràfic, i plantejar-nos cinc-cents anys després què suposa la primera circumval·lació a la terra des del seu protagonista.

Després de la representació de l’obra que va tenir lloc aquest passat dimecres en el Teatre Principal de Palma, l’obra visitarà altres localitats de l’interior de l’illa: els dies 7, 8 i 10 de febrer en el Teatre Principal de Santanyí, Vilafranca (9 de febrer, Teatre de Vilafranca), Alcúdia (21 de febrer, Auditori d’Alcúdia), Selva (28 de febrer, Auditori Es Centre de Selva), St Llorenç (29 de febrer, Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar i Llucmajor (6 de març, Auditori de Llucmajor).

Són tendència