Connect with us
Son Moix acollirà aquest cap de setmana la XLV Copa del Rei de Voleibol Son Moix acollirà aquest cap de setmana la XLV Copa del Rei de Voleibol

Esports

Son Moix serà l’escenari aquest cap de setmana de la XLV Copa del Rei de Voleibol

Dels sis equips participants, dos són de les Illes, l’Urbia Voley Palma i l’Ushuaïa Ibiza Voley

Aquest pòrxim divendres, dissabte i diumenge el Palau d’Esports de Son Moix acollirà la XLV Copa del Rei de Voleibol. L’esdeveniment esportiu ha estat presentat aquest dijous a Palma. La consellera d’Esports del Govern, Fina Santiago, ha destacat que és una oportunitat d’or poder veure en tres dies els sis millors equips de la primera volta de la Superlliga masculina lluitant per la Copa del Rei 2020.

Dels sis equips participants, dos són de les Illes Balears, l’Urbia Voley Palma i l’Ushuaïa Ibiza Voley. Santiago ha volgut agraïr a la Federació Espanyola que hagi permès que aquest torneig tengui lloc a Mallorca. A més, agraeix la feina feta a la Federació de Voleibol de les Illes Balear i a l’Urbia Voley Palma per fer d’amfitrió. La consellera també ha destacat l’esforç que fan les entitats privades per patrocinar els clubs balears de vòlei, com és el cas de l’empresa de telecomunicacions Conecta Balear, que patrocina al Club Voleibol Manacor.

Són tendència