Connect with us

Actualitat

Els batles del PP se senten discriminats amb el repartiment de l’Ecotaxa

Els batles del PP se senten discriminats amb el repartiment de l'Ecotaxa

Aquest dimecres han celebrat una trobada de treball a Sineu

El president del Partit Popular de Balears, Biel Company, s’ha reunit aquest dimecres amb els batles i batlesses ‘populars’ per a conèixer de prop la realitat dels municipis, posar en comú problemes i solucions, coordinar iniciatives que poden sorgir des de l’àmbit municipal i defensar conjuntament l’interès general en els municipis on governen. La trobada també ha servit per a “plantejar iniciatives polítiques que poden presentar-se de cara al nou període de sessions en el Parlament”, segons ha informat el propi partit.

Durant la reunió, celebrada a Sineu, els batles del PP s’han mostrat especialment crítics amb el repartiment de l’Ecotaxa “perquè el Govern d’Armengol continua menystenint als municipis”. També s’han tractat altres temes com l’aprovació aquest dimarts, en el Parlament, del decret contra el turisme d’excessos i les seves possibles conseqüències en municipis eminentment turístics en els quals governa el PP, com Llucmajor o Sant Antoni, i que es troben directament afectats pel decret del Govern.

A més, s’han tractat altres temes que preocupen els primers edils, com les retallades en educació del Govern, els barracons escolars o la recollida selectiva.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència