Connect with us

Comunitat

Un home és detingut a Palma per seduir a sis dones a qui va arribar a estafar fins a 80.000 euros

La recerca policial continua oberta, i no es descarta que el nombre de víctimes i el perjudici econòmic pugui arribar a ser major

La recerca policial continua oberta, i no es descarta que el nombre de víctimes i el perjudici econòmic pugui arribar a ser major

Un home de nacionalitat espanyola de 53 anys ha estat detingut a Palma després d’estafar a sis dones uns 80.000 euros després de seduir-les i aconseguir que li enviessin doblers. La recerca continua oberta, el nombre de dones afectades podrien ser major i el benefici obtingut pot superar els 100.000 euros, segons fonts de la investigació.

El suposat estafador, amb identitats fictícies, es posava en contacte amb aquestes dones a través de pàgines especialitzades de contactes i relacions socials. Per a això emprava fotos de joves atractius, com és el cas de presentadors de televisió.

Segons la Policia, l’home aprofitava les febleses i manques socials i afectives de les seves víctimes i s’oferia per a solucionar els seus problemes i prometre’ls una relació consolidada i una vida millor.

Les dones “accedien als seus encants” i li facilitaven doblers, per a això s’inventava vides diferents per cadascuna de les seves víctimes.

Per exemple, des que estava a la presó i necessitava la seva ajuda econòmica, fins que era enginyer aeroespacial o que era una persona influent a les Illes i que les acompanyaria als millors hotels de l’arxipèlag.

Així aconseguia que les víctimes li fessin transferències bancàries, però mai complia les seves promeses i la relació es trencava quan deixaven d’enviar-li doblers.

La recerca va començar a Salamanca després de la denúncia d’una dona d’aquesta ciutat, si bé la Policia va esbrinar que el presumpte delinqüent residia a Palma, on va ser arrestat fa uns dies.

Són tendència