Connect with us

Agenda

“El calendari, la meteorologia d’aquí i la mare que la va parir. Del calendari al refranyer”

El periodista porrerenc Joan Barceló

El periodista porrerenc Joan Barceló oferirà una conferència en el pròxim Dilluns de l’Obra a Manacor

Serà el pròxim 10 de febrer, a les 20.00 hores, la sala 1 de l’Espai Na Camel·la de Manacor. Un nou acte organitzat per l’Obra Cultural Balear de Manacor i emmarcat dins la programació dels Dilluns de l’Obra. El ponent convidat per a aquesta ocasió és el periodista Joan Barceló Bauçà que, per mitjà de la conferència “El calendari, la meteorologia d’aquí i la mare que la va parir. Del calendari al refranyer”, ens parlarà de la desmitificació del temps com a informació televisiva i el seu impacte social, així com dels calendaris i la meteorologia rural. 

Joan Barceló Bauçà (Porreres, 1954) és periodista i viatger cultural. Va exercir d’home del temps i ha presentat els programes de televisió “Camina, caminaràs…”  i “El Cercador”. A Ona Mallorca feia el programa  “Piscolabis Trementina” i, a RNE, “Les Fronteres del Vent”. Escriu encara setmanalment al diari “Última Hora” i “Menorca”. Edita l’almanac “Calendari Porrerenc” i “Calendari Illenc”. 

Ha rebut diversos premis com el 31 de desembre de l’OCB (2001), Camp de la Conselleria d’Agricultura (2001), Populars (2003) i Medi Ambient del Consell de Mallorca (2006) per la seva tasca a la ràdio i la televisió.

Ha impartit moltes conferències sobre cultura popular i meteorologia tradicional.

Són tendència