Connect with us

Comunitat

El Govern demana al sector hoteler i de la restauració que s’impliquin en favor del producte local

producte local i de proximitat

Aquest dilluns ha tingut lloc la inauguració de la 4a edició de la fira Horeca Mallorca 2020

La conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació demana al sector hoteler i de la restauració de les Balears que s’impliquin en favor del producte local i de proximitat. En la inauguració de la 4a edició de la fira Horeca Mallorca 2020, la consellera Mae de la Concha ha explicat ‘’la voluntat política ferma de la conselleria de donar suport al producte local’’. De la Concha ha dit que ‘’el sector hoteler s’ha d’unir en favor del producte local d’una manera decidida’’. La consellera ha demanat que restaurants i hotels ‘’incloguin el producte local a les seves cartes i presumeixin d’això’’.

La consellera De la Concha ha assistit a la inauguració d’aquesta fira, dirigida a professionals del sector de l’hoteleria, la restauració i el servei de menjars, juntament amb la directora general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària, Paula Valero. Per primera vegada, la conselleria participa en aquesta fira amb un estand propi, on hi estan representats els diferents consells reguladors per tal que puguin exposar material informatiu dels seus productes a manera de fullets, dossiers, targetes de visita, etc. Hi participen les IGP Ensaimada de Mallorca, IGP Sobrassada de Mallorca, IGP Ametla de Mallorca, la DO Oli de Mallorca, la DO Oliva de Mallorca, la DO Formatge Mahón-Menorca, la DO Binissalem, la DO Pla i Llevant, Vi de la Terra Mallorca així com també tomàtiga de ramallet i pebre de tap de cortí. ‘’És un aparador formidable del producte local’’, ha explicat la consellera. De la Concha ha afegit, a més, que és ‘’un reclam de la societat, de les famílies i les escoles, poder tenir una alimentació sana i de proximitat, i evitar així la petjada ecològica’’.

Per promocionar el producte local, la conselleria ha organitzat per al pròxim 5 de febrer, de 12.15 h a 13 h, una xerrada a càrrec de la cuinera mallorquina Maria Solivellas. «Cuinant el territori» reflexionarà al voltant de la importància de cuinar amb productes de proximitat des de diversos punts de vista, tant des de la sostenibilitat com des del punt de vista nutricional.

Aquest dimecres, la cuinera mallorquina Maria Solivellas, oferirà una xerrada al voltant de la importància de cuinar amb productes de proximitat

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència