Connect with us

Actualitat

Una dona sofreix una intoxicació lleu per inhalació de fum a Felanitx

El succeït ha tingut lloc passades les 16.00 hores del capvespre a la platja de Cala Santanyí. El servei d'emergències ha estat alertat d'un incident entre una embarcació i un nin de 12 anys, de nacionalitat russa, que es trobava nedant, sense cap mena de senyalització, fora de la zona de bany. Els serveis d'Emergències desplaçats al lloc dels fets s'han vist obligats a haver de practicar els primers auxilis al menor que perdia molta sang. Minuts després ha arribat una ambulància del SVA que ha traslladat al menor d'urgència a un centre hospitalari de Palma.

Ha estat traslladada a l’hospital de Manacor

Una dona de 36 anys ha sofert una intoxicació lleu per inhalació de fum després que es declarés un incendi al voltant de les 18.30 hores d’avui capvespre en el seu habitatge, situat a Felanitx.

Segons han informat els Bombers de Mallorca, tot apunta al fet que el foc va començar en l’habitatge pel mal ús d’un braser. Fins al lloc de l’incendi, es van desplaçar efectius dels parcs de bombers de Felanitx i Manacor. La dona, que es trobava tota sola en l’habitatge en el moment de l’incendi, ha estat traslladada fins a l’Hospital de Manacor.

Són tendència