Connect with us

Oci i Cultura

Santanyí i l’Obra Social “la Caixa” renoven el seu compromís amb la gent gran del municipi

Santanyí i l’Obra Social “la Caixa” renoven el seu compromís amb la gent gran del municipi

El programa de l’entitat financera s’actualitza i amplia els tallers de promoció de la salut i el benestar amb el nou taller En forma!

L’Obra Social ”la Caixa” i l’Ajuntament de Santanyí reforcen, un any més, el seu compromís amb les persones grans amb la signatura del conveni per desenvolupar el programa de Gent Gran a l’Associació de Gent Gran de Santanyí. Durant el conveni anterior, aquest centre ha acollit més de 20 activitats i tallers en els quals hi han participat més de 200 persones del municipi.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons; la presidenta de l’Associació de la Tercera Edat de la localitat, Francisca Adrover, i Cristina Antich, Delegada de “la Caixa” a Balears, han signat avui el conveni que renova, per un any més, l’objectiu de millorar el benestar d’aquest col·lectiu en el marc del programa dedicat a la gent gran. El programa de Gent Gran de l’Obra Social ”la Caixa” s’actualitza i amplia els tallers de promoció de la salut i el benestar amb el nou taller En forma!, els projectes de participació social i voluntariat, els de formació en tecnologies de la informació i comunicació i una nova línia de desenvolupament vital amb el programa Viure bé, sentir-se millor.

Des de l’any 1999, l’Ajuntament de Santanyí i l’Obra Social “la Caixa” treballen conjuntament per actualitzar el programa d’atenció a través d’aquests convenis de col·laboració que beneficia els usuaris de l’Associació de Gent Gran de Santanyí.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència