Corresponen a Antoni Oliver Jordà, natural de Pollença, juntament amb Macià Salvà Coll, del Coll d’en Rabassa, i Miquel Martorell Gelabert, de Bunyola
El procés d’identificació de restes humanes localitzades a les fosses comunes de les Illes Balears continua donant resultats, gràcies a la combinació d’anàlisis d’ADN amb estudis antropològics, que ha permès de corroborar recentment la identitat de quatre persones que foren assassinades el 1936.
Les anàlisis d’ADN han permès d’identificar clarament les restes d’Antoni Oliver Jordà, natural de Pollença, i enterrat en una fossa comuna al cementiri de Llucmajor, juntament amb Macià Salvà Coll, del Coll d’en Rabassa, i Miquel Martorell Gelabert, de Bunyola, per a la identificació dels quals s’ha necessitat, a més de les anàlisis d’ADN, la realització d’estudis antropològics. Tots tres varen ser afusellats al costat de Sebastià Vidal i Vidal a l’antiga carretera de Palma a Portocolom, entre els km 19 i 20, entre els mesos d’octubre i desembre de 1936. Els cossos foren enterrats en quatre punts diferents del cementiri de Llucmajor i les restes han estat recuperades arran de les tasques d’exhumació duites a terme els mesos de gener i febrer de 2019.
Tots tres varen ser afusellats al costat de Sebastià Vidal i Vidal a l’antiga carretera de Palma a Portocolom, entre els km 19 i 20, entre els mesos d’octubre i desembre de 1936
Les identificacions corresponen a les tasques desenvolupades per la Societat Aranzadi dins el Pla d’Actuació de Fosses 2018-2019, impulsat pel Govern de les Illes Balears. Amb aquestes noves identificacions, s’eleva a 25 el nombre total de cossos exhumats i identificats a les Illes Balears.