Connect with us

Societat

‘Vint segles de música a Manacor’, en homenatge a Aina M. Sansó

'Vint segles de música a Manacor', en homenatge a Aina M. Sansó

Coordinat per Bàrbara Duran Bordoy, és el número 72 dels anomenats “Papers de sa Torre”

Divendres passat va tenir lloc a l’Escola de Mallorquí la presentació del llibre de les ponències corresponents al cicle que havia coorganitzat l’Escola de Mallorquí amb el Centre de Professorat de Manacor al llarg de la tardor del 2018.

Vint segles de música a Manacor, coordinat per Bàrbara Duran Bordoy, és el número 72 dels “Papers de sa Torre”, col·lecció que va néixer el 1987 amb la finalitat de publicar conferències o treballs destacats relacionats amb l’Escola de Mallorquí. A partir del 2012 els títols d’aquesta col·lecció es poden descarregar de manera gratuïta a través de la pàgina web www.escolademallorqui.cat.

'Vint segles de música a Manacor', en homenatge a Aina M. Sansó

Sebastià Llodrà, a la presentació de la publicació, va destacar que aquesta és una primera passa d’una sèrie d’actes que estan en marxa per recordar la figura d’Aina Sansó, que ens va deixar a l’estiu del 2017.

Tal com va comentar Sebastià Llodrà, delegat de l’Escola, la presentació i publicació d’aquest llibre és una primera passa d’una sèrie d’actes que estan en marxa per recordar la figura d’Aina Sansó, que ens va deixar a l’estiu del 2017. L’Escola sempre estarà agraïda a la tasca i dedicació de n’Aina, sobretot, per tot el que té a veure amb la recuperació dels Cossiers de Manacor. De fet, la data triada per a la presentació d’aquest llibre feia especial il·lusió, ja que coincidia amb l’inici dels assajos dels Cossiers de Manacor.

A partir d’enguany els títols de la col·lecció dels “Papers de sa Torre” es poden descarregar de manera gratuïta a través de la pàgina web de l’Escola de Mallorquí

Familiars d’Aina Sansó varen assistir a l’acte, i Rafel Ferrà, home de n’Aina, va voler transmetre unes paraules d’agraïment en nom de tota la família. Donà l’enhorabona a tots els companys d’investigació que han col·laborat amb el llibre i les gràcies per retre un homenatge com aquest a n’Aina, que de ben segur que li hauria encantat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència