Connect with us

Actualitat

Sant Llorenç demana a l’Estat que la platja de Cala Millor sigui regenerada d’urgència

Sant Llorenç demana a l'Estat que la platja de Cala Millor sigui regenerada d'urgència

Després dels danys causats pel temporal la setmana passada

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha celebrat aquest dilluns un ple extraordinari urgent per tal d’adoptar un acord pel qual es demana al govern espanyol la inclusió del terme municipal de Sant Llorenç dins el marc de Zones afectades gravament per emergencia de Protecció Civil per tal que es pugui incloure la regeneració de la platja de Cala Millor dins aquest paquet d’ajudes.

Una petició que ve regida per informes tècnics que acrediten que després del pas de la tempesta s’ha observat un panorama desolador i les diferents zones de platja i els diversos establiments han resultat completament arrasats i envaïts per la mar deguda a la forta pressió establerta de la borrasca Gloria.

Uns informes tècnics acrediten que després del pas de la tempesta s’ha observat un panorama desolador i les diferents zones de platja i els diversos establiments han resultat completament arrasats

El Consistori llorencí, considera de vital importància la implicació de la voluntat política, agilitant a través del govern d’Espanya una solució mitjançant la inclusió en l’àmbit d’execució del Reial decret llei 11/2019 a través punt 1. De l’Article 16 d’aquest Decret. En aquest sentit, també sol·licitam establir un flux de comunicació constant per a conèixer l’evolució de les decisions de les diferents administracions.

 Amb tot, els danys del temporal al municipi suposen aproximadament 938.790,43 euros dels quals 400.000 són per a la regeneració de la platja.

Els danys del temporal al municipi suposen aproximadament 938.790,43 euros dels quals 400.000 són per a la regeneració de la platja

Són tendència