Connect with us

Oci i Cultura

“Jostissi de carreró” va tenir una reeixida estrena a l’Auditori de Manacor

"Jostissi de carreró" va tenir una reeixida estrena a l'Auditori de Manacor

Més de 700 persones assistiren a la presentació de la pel·lícula gravada íntegrament a Porto Cristo

Més de 700 persones ompliren dissabte passat l’auditori de Manacor, per poder viure en primer persona l’estrena mundial de ‘Jostissi de Carreró’, després de molts d’anys de preparació i rodatge. A les 19,30 hores, puntuals al guió, el director de la cinta, Pedro Miralles, i part de l’elenc, pujaren a l’escenari per presentar-la. Ovació, llums apagades, silenci i projecció.

A partir d’aquí es van succeir les rialles i mamballetes en veure els lloc i persones conegudes dins el món social i polític de Manacor i Porto Cristo, que és on es desenvolupa l’acció. L’argument, basat en les pel·lícules de Charles Bronson, cintes de videocassette de lloguer dels vuitanta i noranta i jocs i figures d’acció com He-Man, presenta a un poble ofegat per la delinqüència de La Banda del Lobo, que espera ser allibertat per l’heroi, el fill retornat, que farà la seva pròpia justícia perque torni la tranquilitat marítima.

"Jostissi de carreró" va tenir una reeixida estrena a l'Auditori de Manacor

Després de la projecció va ser el moment del photocall.

"Jostissi de carreró" va tenir una reeixida estrena a l'Auditori de Manacor

Més de 700 persones ompliren dissabte passat l’auditori de Manacor, per poder viure en primer persona l’estrena mundial de ‘Jostissi de Carreró’, després de molts d’anys de preparació i rodatge.

La Banda del Lobo, comandada per Russifà (Joan Gelabert) i secundada per tota casta de mariscals amb distints ‘superpoders’ vol, amb el beneplàcit del batle des Port (Joan Gomila), crear el caos a benefici propi per poder treuren propfit. Entremig, personatges que es mesclen i que tracten de trobar el seu lloc a un Porto Cristo lluminós, on l’abús i el crim estan a l’ordre del dia. Però Golam (Joan Parera), jersei coll alt, jaqueta de cuiro, pistola carregada i ulleres de sol de posar i llevar, acabarà per fer-se seva la victòria redemptora.

Ara es projectarà als Multicines Manacor els dies 4, 6 i 11 de febrer a les 20 hores

Molts han estat els personatges coneguts del municipi que han volgut participar al film com el propi regidor de AIPC, Joan Gomila, el barber Joan Tur, la periodista Àngela Alfaro o el vilafranquer Tomeu Penya. Després de la projecció va ser el moment del photocall, les xerrades, les enhorabones, el merchandising oficial (gorres, adhesius, clauers o camisetes) i el desig de molt de tornar a veure la pel·lícula, que ara es projectarà als Multicines Manacor els dies 4, 6 i 11 de febrer a les 20 hores.

Són tendència