Connect with us

Vist a les xarxes

defrancdigital.com obté més de 62.000 usuaris únics en una setmana

defrancdigital.com obté més de 62.000 usuaris únics en una setmana

Milers de lectors han triat aquests dies la nostra web a l’hora d’informar-se sobre els efectes del temporal en el Llevant i el Migjorn de Mallorca

Aquest passat diumenge els oferíem als nostres lectors, en exclusiva, un dels vídeos més impactants sobre els efectes del temporal Glòria en el Llevant i el Migjorn, i que no havien vist la llum fins al moment. Es tracta d’un petit tsunami que es va produir a la platja de Cala Llombars, en el municipi de Santanyí, durant el temporal del passat dimarts. Les imatges són impactants i s’han viralitzat en la nostra pàgina web en aquestes últimes hores. IB3 Noticies o TVE s’han fet ressó sobre l’espectacularitat de les imatges que van inundar per complet el bell entorn natural de Santanyí. Només en la nostra pàgina de Facebook, el vídeo en cuestión ha estat vist per més de 4.400 persones en només 12 hores, obtenint més de 650 interaccions i compartit per nombrosos lectors. En Twitter, el vídeo ha obtingut gairebé 4.000 impressions i va ser compartit més de 400 vegades.

Més de 62.000 lectors van triar www.defrancdigital.com a l’hora d’informar-se sobre els efectes del temporal en el Llevant i el Migjorn la setmana passada. Els nombrosos vídeos divulgats en la nostra pàgina de Facebook van ser reproduïts per més de 47.000 persones.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència