Connect with us

Actualitat

Pares i mares dels alumnes del CEIP Sa Torre de Manacor demanem celeritat a la Conselleria d’Educació

Pares i mares dels alumnes del CEIP Sa Torre de Manacor demanem celeritat a la Conselleria d'Educació

Aquest divendres han protagonitzat una protesta davant de l’Ajuntament

Un grup de pares i mares dels alumnes del CEIP Sa Torre de Manacor han protagonitzat aquest divendres una protesta a les portes de l’Ajuntament, per tal de demanar als responsables polítics més celeritat a l’hora de posar en marxa les obres de millora compromès temps enrere per part del Consistori i de la Conselleria d’Educació. Troben que la tramitació va lenta.

Cal recordar, que a finals de l’any passat la Conselleria d’Educació del Govern va lamentar el retard en la reforma prevista. A l’octubre de l’any passat es va detectar que el centre estava afectat per formiga blanca, tèrmits i els 115 alumnes d’educació infantil i de primària, varen ser traslladats a l’IES Pares i mares dels alumnes del CEIP Sa Torre de Manacor demanem celeritat a la Conselleria d'EducacióManacor. Educació va decidir aprofitar les obres per fer una reforma integral i millorar l’accessibilitat del centre.

Segons Educació, de què es va detectar el problema a l’octubre de l’any passat Educació fa feina per tenir enllestida la reforma de més de 840 mil euros del centre i perquè els alumnes del CEIP Sa Torre puguin tornar a les aules. Ara fa tres mesos, i segons la versió de la Conselleria, “el projecte de reforma està acabat i en supervisió, i la previsió és que finalitzi a final d’aquest mes, per a continuació demanar la llicència d’obres a l’ajuntament. Una vegada obtinguda la llicència d’obres es licitaran les obres per via d’urgència i la previsió és que puguin començar entre març i abril del 2020 i que estiguin acabades abans de final d’any”.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència