Connect with us

Comunitat

Educació suspèn les visites dels parlamentaris de VOX a les escoles

Els representants de la formació d’ultradreta pretenien visitar els centres educatius durant l’horari lectiu i la Conselleria es nega a acceptar-ho

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, després de consultar els serveis jurídics, d’acord amb la petició de la Mesa del Parlament ,va determinar que les visites sol·licitades pel grup parlamentari VOX a 52 centres educatius es farien fora d’horari lectiu, circumscrites a les dependències que consideri oportú la direcció de cada centre i amb un màxim de dos representants del grup parlamentari, acompanyats del director/a i l’inspector de zona.

Des de la Conselleria es consideren inacceptables els intents per part de determinades formacions polítiques de posar en dubte el bon funcionament dels centres educatius de Balears i dels docents que hi fan feina i per això s’ha elaborat una proposta de visites que garanteix el dret dels diputats autonòmics a accedir a dependències públiques  i a la vegada el de l’alumnat a exercir el seu dret a l’educació lliure de qualsevol pressió externa.

El grup parlamentari VOX ha presentat un escrit a la Mesa del Parlament reiterant la seva petició de visitar els centres educatius i reclamant que aquestes visites tenguin lloc en horari lectiu, es a dir, mentre alumnat i professorat realitzen la seva tasca habitual.

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca es manté en la seva postura i no modificarà les condicions establertes per a les visites. Per tot això s’ha decidit suspendre les visites programades als centres educatius i s’avisarà per vies oficials als centres educatius afectats.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència