Connect with us

Actualitat

Detinguda una parella de joves que va atracar un bar a Llucmajor i va atropellar a l’amo

Se’ls imputen els delictes de robatori i conducció temerària

La Guàrdia Civil ha detingut a un home i a una dona, tots dos de 25 anys d’edat, que van atracar un bar de Llucmajor i després es van donar a la fuga intentant atropellar a l’amo del local, fets pels quals se’ls imputen els delictes de robatori i conducció temerària.
El robatori va tenir lloc a principis d’aquest mes. Per fer-se amb els doblers, la dona distreia a la cambrera en la terrassa del bar mentre el seu company intentava fer-se amb la recaptació, que ascendia a 1.300 euros.

Després tots dos van abandonar el local i es van pujar a un vehicle per fugir; no obstant això, un testimoni va alertar a l’amo del bar i aquest es va interposar davant del cotxe per evitar la fugida.

No obstant això, el conductor en veure-ho va accelerar el cotxe i l’home va caure damunt del capó i es va mantenir aferrat al cotxe durant deu metres, mentre aquest augmentava la velocitat.Finalment, l’home va caure a l’asfalt i va sofrir diverses ferides per tot el cos.

Els afectats van denunciar els fets i els investigadors de la Guàrdia Civil de Llucmajor van iniciar les investigacions oportunes per identificar als culpables. Després de diverses gestions i entrevistes amb testimonis, han aconseguit localitzar-los i detenir-los.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència