Connect with us

Opinió

Ni la històrica ‘Borrasca Glòria’ és capaç d’alterar la programació diària d’IB3

Ni la històrica 'Borrasca Glòria' és capaç d'alterar la programació diària d'IB3

A la televisió pública de les Illes sempre tenen prioritat els esports i els anuncis pas damunt de tot 

Jaume Asens i Llodrà, Itziar González, Jordi Gorrió, Pla General, Més + Esquerra i l'OCB de ManacorA poc a poc el temporal Glòria va minvant i van sortint a la llum les terribles conseqüències que va deixant al seu pas i ens n’adonam gràcies a la premsa digital i escrita, ja que les televisions públiques i privades (a escala autonòmica) poca cosa aporten.

A IB3 sempre té prioritat l’esport pas damunt de tot i els anuncis…molts d’anuncis. Ah!, darrerament ens bombardegen amb tràilers d’una sèrie de teatre regional mal anomenada “Pep” quan el títol hauria de ser “Xesc” en homenatge al per sempre representant d’aquesta modalitat de la comèdia tan nostra, diuen.

Ni la històrica 'Borrasca Glòria' és capaç d'alterar la programació diària d'IB3

La sèrie mal anomenada “Pep” que emet IB3.

Darrerament, a IB3 ens bombardegen amb tràilers d’una sèrie de teatre regional mal anomenada “Pep” quan el títol hauria de ser “Xesc” en homenatge al per sempre representant d’aquesta modalitat de la comèdia tan nostra

Un creu que la tendència a batiar els fenòmens atmosfèrics deu venir dels nord-americans, sempre tan donats a exportar modes i costums a tot el planeta (amb permís dels xinesos) per això són la primera potència del món mundial. Ells van ser els creadors-impulsors del desenvolupament salvatge a través de les hipoteques subprime (préstecs hipotecaris concedits a clients de baixa solvència i que presentaven un elevat risc de morositat) que desembocaren el 2008 en una crisi mundial de la qual encara no n’hem sortit. A Espanya els representants d´aquest capitalisme especulador foren n’Aznar i en Rato, purs representants de l’espanyolisme més ranci, no cal dir res més!.

"Glòria", títol també d'una preciosa cançó del gran Van Morrison

Van Morrison, també conegut com el “Lleó de Belfast”.

I tot això ve del bonic nom propi “Glòria”, títol també d’una preciosa cançó del gran Van Morrison. El “Lleó de Belfast” va compondre aquesta peça de 2 minuts i 45 segons de durada l’any 65 i a partir d’aquí assolí un èxit mundial que dura fins ara.

Armageddon

Ja que hem fet referència a EUA els cinèfils aficionats a les pel·lícules de ciència-ficció , vist l’espectacle marítim de Porto Cristo, pensaven en Armageddon i amb l’enorme asteroide – de la mida de l’estat de Texas- que s’acosta a la terra amenaçant destruir-la. A n’aquell guió la NASA envia un equip de perforadors per introduir-hi un cap nuclear… res el film de 1998 dirigit per Michael Blay va esser tot un èxit i recaptà 554 milions d’euros.
Si en Bruce Willis comandava la brigada salvadora de la terra, i salvant les distàncies, a Porto Cristo no necessiten ningú de fora, ja que tenen el justicier solitari, en Golam i la seva croada personal contra “La banda del Lobo els quals podrem veure a l’estrena del film Jostissi de Carreró el pròxim dissabte 25 de gener. L’èxit està assegurat i la recaptació també.

Jostissi de Carreró

El pròxim 25 de gener tindrà lloc l’estrena del film Jostissi de Carreró.

Els animalons den Gustavo han protegit i calmat al monstre de la mar

Els animalons den Gustavo resisteixen al mal temps, així com els murals de ceràmica que donen vida al martell de Cala Rajada. El temporal i les onades gegants que rompen i peguen amb tota la seva força a la murada de defensa de formigó del Port han resistit les envestides de la natura esbraonada. Però no així, la roquissa i peces de formigó del passeig de Cala Gat.

La màgia i bones sensacions que desprenen els personatges de colorins den Gustavo Peñalver han protegit i calmat al monstre de la mar. El pintor murcià establert i arrelat al poble gabellí sí que fa mèrits sobrats perquè ho declarin fill il·lustre, i a canvi de res.

Gustavo

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència