Connect with us

agenda

Eva Fernández Trio presentarà ‘Yo Pregunto’ al Teatre de Manacor

Eva Fernandez Trio presentarà 'Yo Pregunto' al Teatre de Manacor

Serà dia 8 de febrer, a partir de les 19.30 hores

La promotora manacorina Nohihatemps anuncia nou concert per dia 8 de febrer, a les 19.30 hores, al Teatre de Manacor. Es tracta del Eva Fernandez Trio que presentarà el seu disc Yo Pregunto (Taller de Músics/Discmedi, 2018). El trio està format per Eva Fernández (veu i saxo) Josep Munar (guitarra) i Enric Fuster (bateria).

‘Yo Pregunto’ és un homenatge a la poesia d’artistes com Alfonsina Storni, Alfonso Costafreda, Alejandra Pizarnik o Julio Cortázar. “Els poemes que formen el disc van ressonar tan fort quan els vaig llegir que vaig haver de començar a cantar-los” escriu l’autora a la contraportada del disc. Josep Munar fa tàndem compositiu amb Eva Fernández a l’hora de musicar aquests poemes units per la premissa estilística “menys és més” i el jove bateria Enric Fuster és l’encarregat de descarregar la rítmica impecable i necessària per aquest projecte.

Eva Fernandez Trio presentarà 'Yo Pregunto' al Teatre de ManacorEl trio ha presentat el disc arreu del món. Per posar alguns exemples han actuat a: Festival de Gaume (Bèlgica), Festival Ou Tonalidades (Portugal), Festival Chellah (Marroc), Gregory’s Jazz club (Roma), Usina del Arte (Argentina), Okcheon Jiyong Festival (Corea), London Catalan Festival (Londres), Airenruta Jazz (Palencia), Festival Músiques Sensibles (Barcelona), Festival Femina Jazz (Madrid)… però el més curiós de tot es que la primera actuació que va fer la formació en format trio va ser a Manacor dins el Manacor Jazz de l’any 2017, també organitzat per Nohihatemps. L’èxit va ser total ja que es varen acabar totes les entrades a pocs dies del concert. En certa manera, es pot dir que es tanca un preciós cercle. Dia 8 podrem veure l’evolució que ha tingut el projecte o descobrir-ho de bell nou.

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden comprar al Teatre i Auditori de Manacor i a la seva pàgina web www.teatredemanacor.cat. Organitza Nohihatemps i sonoritza Audiomosso amb la col·laboració del Teatre de Manacor.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència