Connect with us

Comunitat

Manacor, Artà, Capdepera, Muro i Sa Pobla, indrets més afectats aquest dilluns per la tempesta Glòria

Manacor, Artà, Capdepera, Muro i Sa Pobla, indrets més afectats aquest dilluns per la tempesta Glòria

S’han registrat fins a 289 incidents arreu de les Illes fins a les 17 hores, 228 a Mallorca

El Servei d’Emergències 112 duia comptabilitzats a les 17 hores d’avui capvespre un total de 289 incidents entre les quatre illes, dels quals 228 feien referència a Mallorca. La majoria d’aquestes incidencies feien referencia a despreniment d’elements urbans, caiguda d’arbres, acumulació d’aigua a la calçada, i el desbordament de torrents en els municipis de Canyamel, Pina, Sencelles, Maria, Sant Llorenç, Alaró i Manacor.

Els municipis de Manacor, Artà, Capdepera, Muro i Sa Pobla, han estat els municipis més afectats de Mallorca aquest dilluns per la tempesta Glòria. Aquest fet ha obligat haver de tallat el transit de vehicles per mols indrets del Llevant i Pla de Mallorca.

Les darreres incidències del dia s’han produït avui capvespre passades les 17 hores quan el servei d’Emergències ha informat que s’havia hagut de tancar l’accés a la carretera MA-3100 entre Algaida i Santa Eugènia, entre el quilòmetre 0 a 7,3, per inundacions i també s’ha informat del desbordament del torrent conegut com a Síquia Reial, en el municipi de Santa Margalida, afectant finques rurals i camins secundaris.

Són tendència