Connect with us

Vist a les xarxes

Gran acollida a la retransmissió en streaming de la festa de Sant Antoni

Gran acollida a la retransmissió en streaming de la festa de Sant Antoni

Gairebé més de la meitat dels accessos a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Manacor s’han fet des de telèfons mòbils

Èxit en la retransmissió de la festa de Sant Antoni de Manacor, entre les 14.00 i les 16.00 hores. La pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Manacor que va retransmetre per primera vegada en streaming la sortida dels dimonis i de Sant Antoni de Cas Baciner i el ball davant de la Sala va obtenir un alt seguiment per part dels usuaris, que interactuaren durant la retransmissió deixant un bon nombre de comentaris a la pàgina en qüestió. La retransmissió, amb 4 càmeres que anaven alternant diverses panoràmiques de la celebració, va obtenir 181 reaccions, 25 comentaris, va ser compartida la pàgina fins a 63 vegades, aconseguint més de 4.500 reproduccions. Gairebé més de la meitat dels accessos a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Manacor s’han fet des de telèfons mòbils.

Les xarxes socials, i cada vegada més, estan guanyant més protagonisme en les celebracions populars que difícilment poden obviar la realitat social i tecnologica del moment.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència