Connect with us

Actualitat

El municipi de Manacor encendrà 103 foguerons durant la Revetla de Sant Antoni

El municipi de Manacor encendrà 103 foguerons durant la Revetla de Sant Antoni

A la ciutat es comptarà amb 62 foguerons, dels quals 17 prendran part del concurs convocat pel Patronat

Com cada any, durant la vigília de Sant Antoni, el municipi de Manacor lluirà desenes de foguerons amb figures de motivacions diverses: iròniques, emotives, reivindicatives, etc. Com és habitual, la Colla de Dimonis és l’encarregada d’encendre el primer fogueró. Així, amb una forta tronada de coets, s’anunciarà que els dimonis de Manacor ja han encès el fogueró de la Rectoria. A partir d’aquest moment, ja es podrà calar foc a tots els altres foguerons.

Així mateix, l’Ajuntament durà a terme mesures de seguretat per tal de garantir que la festa transcorri amb normalitat. Entre elles, s’ha mantingut la prohibició de l’ús d’artefactes pirotècnics durant les festes. En aquest sentit, la Policia Local podrà retirar artefactes d’aquest tipus. Finalment, es recomana visitar els foguerons i seguir la comitiva de Dimonis a peu o bicicleta.

A la ciutat de Manacor es comptarà amb 62 foguerons, dels quals 17 concursen. A més, 6 foguerons col·locaran figures sense concursar. Per altra banda, a Porto Cristo es comptarà amb 35 foguerons, dels quals 20 concursen. Finalment, a s’Illot es comptarà amb 6 foguerons. Així, en total hi haurà fins a 103 foguerons que il·luminaran el municipi durant la vigília i revetlla de Sant Antoni.

A Cales de Mallorca, l’Associació de Veïnats de Cales de Mallorca encendrà un fogueró al Centre Cívic el pròxim divendres, 24 de gener.

A Porto Cristo hi haurà 35 foguerons, dels quals 20 concursen. Finalment, a s’Illot es comptarà amb 6 foguerons

El municipi de Manacor encendrà 103 foguerons durant la Revetla de Sant Antoni

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència