Connect with us

Actualitat

El Govern es compromet a construir una nova promoció de 23 habitatges públics a Santanyí

23 habitatges públics

En un solar situat al carrer Coves des Vicari del nucli urbà

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons i la batlessa de Santanyí, Maria Pons han mantingut una reunió aquest matí per tractar diversos temes de competència de la Conselleria que afecten el municipi. El tema més rellevant ha estat la construcció d’una nova promoció d’habitatge públic al solar situat al C/ Coves des Vicari a Santanyí.

La promoció, que es construirà al municipi, serà de 23 habitatges i 23 places d’aparcament. D’aquest total de 23 HPO, 17 seran de dos dormitoris i 6 d’un dormitori i oscil·laran entre els 50 i els 70 metres quadrats. El cost total d’aquest projecte és de 3,6 milions d’euros.

En aquests moments l’IBAVI ja disposa del projecte bàsic i a l’espera d’obtenir la llicència, que l’Ajuntament s’ha compromès a tramitar amb agilitat per poder començar en més aviat possible.

El conseller Marc Pons ha dit que: “reiteram el nostre compromís a construir habitatge públic a tots aquells solars que ens cedeixin i demanam tant a l’Ajuntament de Santanyí com a la resta d’ajuntaments de les Illes Balears que ens posin a disposició sòl per poder-hi construir”. En aquest sentit, la batlessa Maria Pons ha destacat que: “estam molt contents de la construcció d’aquesta promoció i mostra de la nostra implicació ens comprometem a rebaixar l’IBI un 95% en aquests habitatges públics”.

17 nous habitatges seran de dos dormitoris i 6 d’un dormitori i oscil·laran entre els 50 i els 70 metres quadrats

Són tendència