Connect with us

Actualitat

La SAM es passa a l’energia renovable

La SAM es passa a l'energia renovable

L’empresa municipal d’aigua de Manacor ha signat un acord amb AURA Energia S.L.

La SAM, empresa municipal encarregada del cicle de l’aigua de la ciutat de Manacor, ha signat amb l’empresa AURA Energia S.L. el nou contracte de subministrament d’energia elèctrica 100% d’origen renovable. Aquest contracte tendrà una durada de tres anys i proporcionarà energia a tots els seus departaments. Els regidors Cristina Capó i Sebastià Nadal han signat el document com a presidenta i vicepresident de l’organisme respectivament.

La SAM està en plena transició a les energies renovables, i té la determinació de reduir la petjada de carboni de l’empresa per tal de contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i millorar l’eficiència com a part dels processos de millora en el seu funcionament, fet que suposarà un significatiu estalvi a la factura energètica de l’empresa, segons ha informat el Consistori. Par tant, a més a més de la contribució a la reducció d’emissions de CO2 amb la compra d’energia elèctrica 100% d’origen renovable, el nou contracte suposarà un important estalvi a la factura elèctrica.

Cal recordar que l’Ajuntament de Manacor es va adherir al Pacte de Batles i Batlesses per al Clima i l’Energia. Aquesta iniciativa convida a les ciutats a assumir compromisos polítics i prendre mesures per anticipar-se als efectes inevitables del canvi climàtic i junta mitigació i adaptació del canvi climàtic en un mateix compromís. En l’actualitat hi ha més de 7000 municipis signants els quals presenten i desenvolupen plans d’acció per a l’energia sostenible i el clima (PAESC).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència