Connect with us

Societat

Sor Lucía Caram parla del projecte “Invulnerables” a Porreres

Sor Lucía Caram parla del projecte "Invulnerables" a Porreres

“Darrera de cada infant hi ha una família i un drama”

La Penya Blaugrana de Porreres va organitzar per aquest divendres una xerrada de Sor Lucía Caram al municipi. La coneguda monja dominicana ha ofert una conferència a l’Auditori de Porreres, sota el títol “Invulnerables, una mirada atenta a la realitat”.

Un bon nombre de persones van voler escoltar les paraules de Caram en pro de l’eradicació de la pobresa. Sor Lucía Caram és membre de la Fundació Rosa Oriol i de la Fundació FC Barcelona; a través d’aquestes institucions s’impulsa el projecte “#Invulnerables”. El programa va dirigit a nins i a famílies que viuen en un context de màxima vulnerabilitat. Aquesta intervenció vol donar resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, oferint acompanyament i suport integral i orientació a la família. Per Caram ens trobam en un moment en el qual “cal  adonar-se que tots som necessaris i que cal sumar complicitats”.

La batlessa de Porreres, Xisca Mora, es va mostrar agraït amb la Penya Blaugrana per haver fet possible la visita de Sor Lucía Caram. Un cop finalitzada la conferència, els assistents van poder adquirir el llibre de la monja dominicana i endur-se’l signat.

Són tendència