Connect with us

Societat

15 grans superfícies denunciades per les seves línies de pagament 901 i 902

Per oferir als usuaris línies de pagament de tarificació especial per atendre consultes, reclamacions, compres i contractacions

L’organització Facua-Consumidors en Acció ha denunciat 15 grans superfícies comercials per incomplir la llei a l’oferir als usuaris línies de pagament de tarificació especial 901 i 902 per atendre consultes, reclamacions, compres i contractacions.

Les companyies denunciades són El Corte Inglés, Dia, Worten, Hipercor, Eroski, Leroy Merlin, Conforama, Supersol, Mediamarkt, Supermercados MAS, Covirán, Mercadona, Fnac, Carrefour i Toys’R’us.

Facua explica que El Corte Inglés, per exemple, disposa d’un telèfon 900 per a l’atenció al client de comerç electrònic, però deriva a línies 901 i 902 les incidències registrades als seus centres comercials.

Amb aquestes, ja són 60 les empreses denunciades per Facua per utilitzar el 902 i altres línies d’alt cost per l’atenció al client o botar-se la obligació legal de tenir telèfons gratuïts existents en determinants sectors com els de les telecomunicacions, l’electricitat i el gas.

Són tendència