Connect with us

Comunitat

Serveis Ferroviaris de Mallorca decideix ampliar la plantilla de maquinistes

Mobilitat i el Comitè d’empresa assoleixen un acord que suposa la consolidació de places existents- que actualment eren interines- com la convocatòria de noves places

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, acompanyat del director general de Mobilitat, Jaume Mateu i del gerent d’SFM, Mateu Capellà, i conjuntament amb el president del comitè d’empresa, Ricardo Mas, ha anunciat avui l’increment de plantilla a SFM i els objectius de millora de servei que aquest increment de treballadors farà possible.

L’acord assolit suposa tant la consolidació de places existents-   que actualment eren interines- com la convocatòria de noves places. En aquest darrer cas, una part per promoció interna i altra en concurs obert.

El conseller i el president del comitè d’empresa han coincidit en destacar que és una fita importantíssima perquè des de l’any 2007 no es creaven places fixes ni entraven nous treballadors a SFM.

En funció de l’acord assolit, es consolidaran 22 places (en distintes categories), 10 places que avui no estan ocupades es cobriran amb promoció interna i 25 seran cobertes per torn lliure. Hi ha també 2 places reservades a persones amb discapacitat (una de gestor d’estació i l’altre d’oficial d’administració). Són en total 59 llocs de feina que es consoliden o es creen.

Bona part d’aquestes places seran per incrementar la plantilla de maquinistes perquè se’n podran incorporar 23 més (3 en promoció interna i 20 en el torn lliure).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència