Connect with us

Actualitat

Felanitx convoca un concurs obert per a la nova imatge de la Regidoria d’Igualtat

Les imatges seleccionades es faran servir per a campanyes en matèria de prevenció i lluita de la violència contra les dones i el foment de la igualtat d’oportunitats

L’Ajuntament de Felanitx ha decidit convocar un concurs obert a tots els interessats per tal de crear la nova imatge corporativa de la Regidoria d’Igualtat. L’objectiu d’aquest concurs, segons ha informat el mateix Consistori, és reunir propostes que es faran servir per a campanyes en matèria de prevenció i lluita de la violència contra les dones i el foment de la igualtat d’oportunitats dirigits a tota la població.

El procediment estableix dues modalitats, que hauran de contenir imatges acompanyades d’un lema, amb la finalitat de dissenyar una imatge corporativa pròpia de l’àrea d’igualtat.

La proposta guanyadora de cada modalitat obtindrà un premi econòmic dotat amb 1500 euros. Les propostes poden ser entregades des del 16 de gener de 2020 a les 9:00 h fins al 20 de febrer del 2020 a les 14:00 h. Les bases de concurs i el full d’inscripció es troben disponibles a la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx i també al perfil de la xarxa social Facebook.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència