Connect with us

Esports

El Conecta Balear CV Manacor dur regals als nins hospitalitzats a l’hospital de Manacor

El Conecta Balear CV Manacor dur regals als nins hospitalitzats a l'hospital de Manacor

Una representació de l’equip sénior masculí de la Superlliga, acompanyats del president Andreu Mesquida i la vicepresidenta, M. Antònia Perelló, visitaren l’àrea de Pediatria

Una representació de l’equip sénior masculí de la Superlliga Conecta Balear CV Manacor, acompanyats del president Andreu Mesquida i la vicepresidenta, M. Antònia Perelló, es van desplaçar aquest dimarts a l’Hospital de Manacor per visitar els nins i nines que romanen ingressats al centre hospitalari i obsequiar-los amb uns regals i una estona agradable de companyia.

La comitiva va ser rebuda per la gerent del centre hospitalari, Catalina Vadell, i els responsables de la direcció Mèdica i d’Infermeria, així com els de Gestió. Els jugadors Angel Rodríguez, Sebastià Gibanel, Thiago Vanole, Joao Víctor Costa, Rafael Martins, Rubén Lorente, Renato Marqués i David López juntament amb el tècnic Jaume Febrer, van recórrer les distintes habitacions de l’àrea de Pediatria. Pogueren fer entrega de regals als més petits i compartir una estona d’esbarjo amb ells, els seus familiars i el personal mèdic de la planta hospitalària.

Són tendència