Connect with us

Societat

Imatges que et deixen amb l’ai al cor

Imatges que et deixen amb l’ai al cor

El passeig temerari d’una nina des d’un cinquè pis a Tenerife i que ha revolucionat Twitter

Un productor de ràdio britànic anomenat, Jer Dixon, va compartir les impactants imatges en el seu compte de Twitter, acompanyant del següent comentari. “Això és absolutament terrorífic. Aparentment gravat a Tenerife … Sempre intento reservar habitacions de la planta baixa quan estic de vacances amb els nins. Pots veure per què…”. El vídeo hauria estat gravat fa uns dies a Tenerife, coincidint amb les festes de Nadal. A les imatges es pot veure com una nina petita es passejava per la part exterior d’un cinquè pis, d’un establiment turístic.

La policia local intenta localitzar els pares de la petita, segons informen diferents mitjans de comunicació. Segons mitjans locals es tractaria d’uns turistes finlandesos que es trobaven de vacances a l’illa, més concretament a la zona de Playa Paraíso. Sembla que la petita hauria aprofitat que la mare era a la dutxa per fer aquesta passejada temerària i perillosíssima.

Hauria passat dissabte passat, però la policia no ho va saber fins dos dies després. El vídeo que va ser divulgat en Twitter dilluns passat, acumula milers de visites en només dos dies. No és per a menys.

Són tendència