Connect with us

Comunitat

Armengol, després de la investidura de Sánchez: “Avui comença un període d’esperança”

Armengol, després de la investidura de Sánchez: "Avui comença un període d’esperança"

La presidenta del Govern ha confiat que es puguin accelerar les “qüestions pendents” amb el govern de l’Estat

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha manifestat la seva alegria i il·lusió per la investidura de Pedro Sánchez com a president de Govern ja que “necessitàvem un Govern a Espanya que estigués liderat per la primera coalició progressista i amb una fulla de ruta política que se sembla molt a la que estam duent a les Balears des de fa gairebé 5 anys”.

Després de donar l’enhorabona a Sánchez, Armengol ha destacat que “avui comença un període d’esperança” per a la ciutadania amb polítiques lligades al feminisme, l’ecologisme i la justícia social.

Per altra part, la presidenta balear ha confiat que es puguin accelerar les “qüestions pendents” amb el Govern d’Espanya, i que el president “Pedro Sánchez coneix a la perfecció”.

“A partir d’ara haurem d’establir el compliment de la fulla de ruta de les Illes Balears i de l’Agenda 2030, que és la que s’ha de complir durant aquesta legislatura”, ha insistit, al mateix temps que ha recordat que “aquesta nova experiència de Govern que s’inicia ara a Espanya l’estam vivint a les Balears i som exemple de més drets, de més democràcia i de més llibertats”.

Són tendència