Connect with us

Vist a les xarxes

Acusen el govern municipal de Manacor d’afavorir a Can Lliro

Acusen el govern municipal de Manacor d'afavorir a Can Lliro

Un anònim exposa, en forma de glossa, que la peatonització del carrer Joan Lliteres s’ha dut a terme per a afavorir a determinats negocis privats de la zona

Hem deixat enrere les festes de Nadal i a poc a poc anam endinsar-nos en les esperades festes de Sant Antoni que, aquest any, seguint la tradició de sempre també arriben carregades de crítiques i reivindicacions de tota mena i per a tots els gustos. En aquestes últimes hores, diversos veïnats i representants polítics de Manacor han rebut per correu una particular glossa a manera de protesta, relacionada amb la peatonització del carrer Joan Lliteres.

La glossa en qüestió, que reproduïm en aquesta mateixa notícia, acusa alguns membres de l’actual equip de govern de Manacor d’haver pres algunes decisions polítiques per a afavorir els interessos privats d’alguns comerciants del carrer de Ciutat. L’escrit esmenta particularment a Can Lliro i apareixen les fotografies del comerciant en qüestió, juntament amb el batle, Miquel Oliver, i els regidors, Sebastià Llodrà i Núria Hinojosa.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència