Connect with us

Comunitat

L’ADT adverteix que és necessària llicència per als habitatges prefabricats

habitatges prefabricats

L’ens que controla la disciplina urbanística recorda que està prohibit implantar qualsevol element mòbil habitable en sòl rústic excepte en zones expressament habilitades

L’Agència de Disciplina Urbanística de Mallorca (ADT) ha advertit aquest divendres que està prohibit implantar qualsevol element mòbil habitable en sòl rústic excepte en zones expressament habilitades i que per a instal·lar cases prefabricades és necessària llicència urbanística prèvia.

L’ADT ha desmentit una consulta formulada en les xarxes socials on es manifestava que les cases prefabricades o modulars es poden implantar sense llicència urbanística.

L’entitat ha recordat sobre aquest tema que la Llei de sòl rústic de les Illes Balears prohibeix la implantació de qualsevol element mòbil que pugui resultar habitable en tot el sòl rústic, excepte en les zones expressament habilitades per a això pels planejaments urbanístics municipals.

A més, al marge de la prohibició en sòl rústic, la Llei d’urbanisme de Balears estableix que qualsevol casa prefabricada o instal·lació similar, sigui provisional o permanent, necessita prèviament de llicència urbanística municipal

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència