Connect with us

Esports

Un derbi per a estrenar el 2020 i la segona volta

Un derbi per a estrenar el 2020 i la segona volta

L’Urbia Palma i el Conecta Balear CV Manacor es tornen a veure les cares aquest pròxim dissabte a Son Moix

El Conecta Balear CV Manacor estrenarà aquest pròxim dissabte l’any nou i la segona volta de la Superlliga de Voleibol a casa de l’Urbia Voley Palma, a Son Moix. A més d’un derbi, també té l’al·licient afegit que es tracte d’un partit molt important per a l’equip manacorí per tal d’intentar canviar la dinàmica irregular de la primera volta i deixar enrere una ronda que ha estat marcada per les lesions de destacats jugadors del planter. El partit es disputarà aquest pròxim dissabte a partir de les 19’00 hores.

L’entrenador Jaume Febrer ha promès espectacularitat i màxim interès per a les aficions de les dues esquadres. “És un partit especial”. Un derbi sempre és divertit i l’esperam amb moltes ganes” ha declarat l’entrenador de l’equip manacorí. Febrer creu que el partit del dissabte és a més important “per a intentar canviar la dinàmica tan irregular que hem tingut en la primera volta, per a aconseguir també acostar-nos als objectius que ens hem marcat al principi de la temporada”. Conscient que el Conecta Balear del segon any de Superlliga ha estat marcat fins ara per les lesions, és categòric a l’hora de dir que “cada vegada tenim menys jugadors lesionats i esperem que aquesta circumstància ens faci el nostre dia a dia més senzill i el nivell dels entrenaments i competició augmentin per a consolidar un any més el nostre equip en aquesta categoria”. El Conecta Balear se situa en el vuitè lloc de la Superlliga d’un total de 12 equips, i vol continuar lluitant per a situar-se en les posicions mitjanes de la classificació.

Torna Lucas Armesto

Per la seva part, el Conecta Balear CV Manacor ha estrenat el 2002 amb novetats importants pel que respecta a la plantilla de l’equip. El club va anunciar aquest passat dimecres, la incorporació de Lucas Armesto de 35 anys, que ja va militar en l’equip de Manacor la passada temporada. Arriba procedent de l’equip campió de la lliga argentina, UPCN San Juan. El club no ha desvetllat si la nova incorporació debutarà aquest dissabte en el derbi.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència