Connect with us

Actualitat

Cala Varques; un problema sense final

Des de l’Ajuntament responen amb la inefectivitat de la resta d’Admistracions davant la denúncia d’inacció per part de l’oposició

Cala Varques és el tema recurrent de tots els plenaris municipals de Manacor des de fa molts anys. Com no podia ser d’altra manera, ara que entra l’estiu també ha sortit el tema a la sala de plens.

El grup Més-Esquerra ha demanat per la situació de la zona i les mesures que s’han pres darrerament per solucionar l’infinit problema de l’aparcament, l’accés a la Cala o la venda ambulant.

Més-Esquerra ha demanat al govern municipal per les mesures que s’han pres darrerament per solucionar l’infinit problema de l’aparcament, l’accés a la Cala o la venda ambulant

Des de l’Ajuntament s’han afanyat a tirar pilotes cap a la resta d’Administracions públiques; conselleries, Ports, delegacions… Pedro Rosselló ha insistit que el consistori no té competències suficients i “les què té les resol de la millora manera que pot.”

El batle ha explicat que la vigilància policial s’han reforçat. També s’ha afegit a més del cartell de prohibit aparcar un cartell d’avís a la grua. Una indicació que segons el batle “ha tingut un gran efecte dissuasiu” i “des de fa 15 dies no es veuen cotxes aparcats al camí de Cala Varques”

Amb tot, ha assenyalat que és una “feina de tots” i que ells exposen el problema cada vegada que fan reunions amb algun organisme competent; però “no obtenim solucions”.
Tots els grups han mostrat la seva preocupació pel fet que s’aparqui a la carretera i els perills que això pot ocasionar, tant per la gent com pel medi, però la conclusió és la mateixa que sempre; tot segueix igual a Cala Varques.

Tots els grups han mostrat la seva preocupació pel fet que s’aparqui a la carretera i els perills que això pot ocasionar

Són tendència