Connect with us

Vist a les xarxes

El desesperat missatge d’una mare de Manacor en ple dia de Nadal

El desesperat missatge d'una mare de Manacor en ple dia de Nadal

“Tinc tres filles i el pròxim dia 6 de gener em qued sense casa i al carrer”

El seu missatge de desesperació afortunadament no va caure en sac romput. El passat dia 25 de desembre, en plena festivitat de Nadal, i quan moltes famílies es trobaven enfeinades amb els preparatius per al tradicional dinar del dia en qüestió, una mare, resident a Manacor, decidia escriure un missatge desesperat a Twitter:
Necessit ajuda som mare de tres nines i agrairia que m’ajudàssiu a difondre el meu missatge. Estic desesperada. Em qued sense casa al carrer el dia 6 de gener (festivitat de Reis) i les treballadores socials són conscients d’això, però segons elles no poden ajudar-me i no sé on anar”. Minuts després, i en una segona piulada, la mateixa mare explicava que la més petita de les filles té 15 mesos, una altra 8 i la major 12 anys. La mare insistia en la seva desesperació , mentre recordava que les treballadores socials de l’Ajuntament li havien comunicat que no podien fer res pel seu cas.

La petició d’ajuda de la mare va ser posat fins i tot en coneixement del mateix Ajuntament de Manacor i del batle, Miquel Oliver, mitjançant els corresponents comptes de Twitter. El crit d’auxili que demanava la mare va obtenir més de 1.200 retuits i nombroses persones denunciaven que les administracions públiques permetessin la situació denunciada per la dona. Al cap d’unes hores, la dona va agrir les nombroses mostres de suport que havia rebut durant el dia i també els suggeriments que molts usuaris de la xarxa social li havien fet arribar al llarg del dia per intentar trobar una sortida a la seva desesperada situació.

Són tendència