Connect with us

Actualitat

Investiguen la presumpta venda il·legal de tabac en negocis de Felanitx i Portocolom

Investiguen la suposada venda il·legal de tabac en maquines expenedores de Felanitx i Portocolom

S’han inspeccionat deu establiments d’hostaleria i quatre estancs de la zona

La Guàrdia Civil ha obert una recerca sobre la presumpta implicació d’una persona en la venda il·lícita de tabac després de detectar la utilització de màquines expenedores sense autorització durant una inspecció rutinària realitzada en establiments de Felanitx i Portocolom.

Aquesta persona pot enfrontar-se a un delicte de frau a l’Agència Tributària així com a un altre d’infracció de treball per tenir un treballador sense contracte, ha apuntat la Comandància de les Guàrdia Civil en un comunicat.

La persona investigada era l’encarregada de reposar les màquines amb el tabac que comprava en els estancs de les localitats descrites, en total eren deu les màquines que tenia distribuïdes pels establiments. Aquesta activitat està totalment prohibida pel Comissionat per al Mercat de Tabacs.

Segons els investigadors, aquest home hauria deixat de declarar a l’Agència Tributària una suma pròxima als 79.000 euros, al no declarar la compra del tabac i els beneficis obtinguts amb la seva venda. Sembla que la persona investigada tenia un treballador sense contracte que s’encarregava de part de la gestió de les màquines expenedores.

En total s’han inspeccionat deu establiments d’hostaleria i quatre estancs de la zona, constatant els investigadors un total de trenta-cinc infraccions del Mercat de Tabacs, a més del frau a l’Agència Tributària i la infracció per tenir un treballador sense contracte.

Són tendència