Connect with us

Actualitat

Sant Llorenç comença la devolució de l’IBI del 2018 als veïnats afectats per la torrentada

Sant Llorenç comença la devolució de l'IBI del 2018 als veïnats afectats per la torrentada

El Consistori ja ha retornat aproximadament uns 60.000 euros i espera encara poder fer més devolucions

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha començat la devolució de l’Impost de Béns i Immobles dels afectats per la torrentada del 09 d’octubre de 2018 que hagueren de passar algun dia fora de ca seva.

Aquesta decisió respon al Reial Decret-Llei 2/2019, de 25 de gener, pel qual s’adoptaren mesures urgents per pal·liar els mals causats per temporals i altres situacions catastròfiques, on també s’adoptaren una sèrie de beneficis fiscals per a persones i immobles afectats i a la decisió del Consell de ministres de 19 d’octubre i 2 de novembre de 2018 de declarar zona catastròfica el municipi a conseqüència de les fortes pluges i el desbordament del torrent i pel que s’espera, que des de Madrid es faci un abonament a l’Ajuntament per aquesta finalitat.

Per tot això, i després d’aprovar uns criteris d’exempció al març d’aquest any, el Consistori ja ha retornat aproximadament 60.000 euros als afectats i espera encara poder fer més devolucions.

Per tots aquells que encara no hagin sol·licitat la devolució i compleixin amb els requisits, encara ho poden fer a través d’una instància a l’Ajuntament.

Són tendència