Connect with us

Esports

Nadal no dóna per tancada la polèmica: “Diu que no va en contra meva, però no és veritat”

En una entrevista concedida a Diario de Mallorca, el tenista continua defensant que la llei ‘ad hoc’ aprovada en el seu moment pel Parlament “no és cap pelotàs urbanístic”

El tenista, Rafel Nadal, sembla no estar disposat a donar per tancada la polèmica amb el batle de Manacor, Miquel Oliver. En una entrevista concedida a Diario de Mallorca i que serà publicada íntegrament aquest dimarts en l’edició impresa, l’esportista no mostra objeccions a l’hora de continuar referint-se a l’assumpte. Quan el tema semblava haver quedat definitivament tancat per les dues parts, Nadal torna a remoure l’assumpte dient que “no es penedeix de la carta amb la qual va contestar a les crítiques del batle” i qüestiona les paraules de l’edil en les quals assegurava que no tenia cap problema amb el tenista, sinó amb el seu entorn. “El batle diu que no va en contra meva, però no és veritat”, es pronuncia Nadal, demanant-se “qui és el meu entorn?”. “L’Acadèmia som jo i 300 treballadors”, diu ell.

Segons un extracte d’aquesta entrevista que el mateix periòdic avança aquest dilluns en la seva edició digital, Nadal denuncia que “quan ets batle d’un poble com Manacor no està bé confondre a la gent”. “Si faig una carta és perquè em veig obligat, no tinc cap gana de crear polèmica i menys a Manacor, que és on visc”, relata el tenista.

“Qui és el meu entorn?”, es demana

“Si la faig és perquè es diuen unes coses que són greus i les diu el batle de Manacor”, defensa Nadal, que nega “tracte de favor” en la modificació ‘ad hoc’ per a l’ampliació de la seva acadèmia: “No és cap pelotàs urbanístic”, insisteix.

 

Són tendència