Connect with us

Esports

KIA vol que s’encunyi una moneda d’euro amb la imatge de Rafel Nadal

La companyia automobilística ha impulsat aquesta iniciativa a través de la plataforma ‘Change.og’

La companyia automobilística KIA ha impulsat una iniciativa a través de la plataforma ‘Change.org’ per demanar al Govern de l’Estat que s’encunyi una moneda d’euro amb la imatge del recentment proclamat guanyador de Roland Garros per desena vegada, el manacorí Rafel Nadal, que és a més imatge del fabricant sud-coreà.

En un comunicat, KIA ha anunciat que impulsa una petició al Govern en la plataforma ‘Change.org’ que té per objectiu aconseguir encunyar una moneda d’euro commemorativa amb la imatge de Nadal, en homenatge a la seva carrera, els seus triomfs i els seus valors.

Fins al moment han aconseguit recollir 114 signatures de les 200 necessàries per poder dur la iniciativa al Congrés dels Diputats, una vegada que la petició sigui elevada al Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat.

“Nadal és molt més que les victòries que implica a les seves esquenes. El tennista mallorquí és ja una icona, un model a seguir i un referent per a qualsevol esportista i per a tota la societat. Un exemple de treball, esforç, lluita i superació i el millor esportista de tots els temps, que es mereixia un reconeixement oficial a l’altura de la seva èpica”, explica la companyia. Amb aquesta iniciativa KIA pretén tenir un gest d’agraïment a tots els bons moments que els ha regalat Nadal en aquests anys com a imatge de l’empresa.

Són tendència